HABERLER < Geri
BAYRAKLI'NIN YARDIM TIRLARI YOLA ÇIKTI

Bayraklı Belediyesi ve duyarlı vatandaşlar tarafından Van'daki depremzedeler için toplanan ve içinde gıda, giyim ile battaniye bulunan yardım tırları yola çıktı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Osmangazi Hizmet Binası önünden kalkarak Van'a doğru yola çıkan araçları yolcu etti.

Başkan Karabağ yolcu etti
Pazartesi günü Van'a giderek yardım malzemelerinin dağıtımına katılacağını kaydeden Başkan Hasan Karabağ, "Van'daki vatandaşlarımıza Türkiye'nin en batısından, Bayraklı'dan vatandaşlarımızın yardımlarını ulaştıracağız. Kampanyanın başladığı ilk günden itibaren yoğun ilgi gösterdiler. 3 tır ve bir kamyon dolusu içinde gıda, giyim ve battaniye bulunan yardımları ihtiyaç sahiplerine vereceğiz" diye konuştu.

Bir yardım da temizlik işçilerinden
Depremin yaşandığı ilk günden itibaren Vanlılar için seferberlik ilan eden Bayraklı Belediyesi'nde Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları da depremzedeler için kanlarını verdi. Temizlik İşleri Şantiyesi'nde Kızılay yetkilileri ile birlikte kurulan kan alma merkezine çalışanlar yoğun ilgi gösterdi. Depremzedelerin yaralarını sarmak için kan verdiklerini söyleyen çalışanlar, "Deprem herkesin başına gelebilir. Böyle günlerde yardımlaşmak önemli. Bizim de elimizden gelen buydu. Oradaki vatandaşlarımıza bir nebze olsun faydamız dokunduysa ne mutlu bize" dediler.