Deprem Afet AlanlarıÇözüm Merkezi477 20 00
  • Başkan
  • İhaleler
  • İletişim

E-Belediye

Haberler

  1. Anasayfa
  2. Bayraklı’da Kitap Takas Şenliği

Belediye

Faaliyetler
Duyurular
Haberler
Kent Konseyi
Projeler
Yayınlarımız
Etkinlikler
İhaleler

Hızlı Menü

Başkan'ın SayfasıStratejik PlanKVKKDuyurularİhalelerMeclis Gündemi
CİMER
Çevre

Çevre Faaliyetleri

Kızılay
Anaokulu

Belediye Anaokulu

Spor

Spor Faaliyetleri

Anadolu cad. No: 125 Bayraklı / İzmir

+90 232 477 20 00

iletisim@bayrakli.bel.tr

Kurumsal

  • Yönetim Şeması
  • Strateji & Bütçe
  • Dokümanlar
  • KVKK
  • Misyon & Vizyon
  • Meclis Üyeleri
  • Muhtarlarımız
  • Markalarımız

Belediye

  • Başvuru Takip
  • Vergi Ödeme
  • İstihdam
  • Semt Merkezleri
  • Sağlık Hizmetleri
  • Sosyal Etkinlik Merkezi
  • Arabuluculuk
  • Sıkça Sorulan Sorular

Bayraklı

  • Tarihçe
  • Hastaneler
  • Oteller
  • Eczaneler
  • Nüfus Bilgileri
  • İlçe Haritası

Güncellemeler

  • Duyurular
  • Etkinlikler
  • İhaleler
  • Nöbetçi Eczaneler

T.C. Bayraklı Belediyesi © 2026 - Tüm hakları saklıdır

Bayraklı’da Kitap Takas Şenliği

12 Ağustos 2024 10:13

Bayraklı Belediyesinin kitap okuma alışkanlığını artırmak ve kitap okumaya teşvik etmek için toplumsal bir farkındalık yaratmak amacıyla düzenlediği "Kitap Takas Şenliği” renkli görüntülere sahne oldu. 100'üncü Yıl Matematik ve Zekâ Oyunları Parkı'nda yüzlerce kitapseverin bir araya geldiği etkinlikte katılımcılar, kitaplarını takas ederken çeşitli yaratıcı atölyeler ve kültürel aktivitelerle de keyifli vakit geçirdi. Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, "Kitaplar, sadece bilgi değil; barış, sevgi ve dostluğun da sembolüdür. Daha aydınlık bir gelecek için okumaya ve paylaşmaya devam edelim" dedi.  

 

BAŞKAN ÖNAL, ÇOCUK YAZARLARLA BULUŞTU 

100'üncü Yıl Matematik ve Zekâ Oyunları Parkı’nda gerçekleştirilen etkinliğe Başkan Önal’ın yanı sıra meclis üyeleri, İzmir Kent Konseyi Başkanı Nilay Kökkılınç, Yeryüzü Masal Anlatıcısı Asuman Memen ve Yazar Handan Gökçek ile çok sayıda kitap sever katıldı. Şenlikte katılımcılar kitap takası yapma imkanı bulurken, çeşitli yaratıcı atölye çalışmaları ve kültürel aktivitelerle keyifli anlar yaşadı. Başkan Önal, çocuk yazarlarla sohbet etti ve yazdıkları kitapları inceledi. Ayrıca çocuklar, Başkan Önal’a Bayraklı’daki okullardan öğrencilerin yazdığı hikayelerden oluşturulan kitabı hediye etti. Etkinlikler kapsamında, Yeryüzü Masalcısı Asuman Memen'in 'Büyükler İçin Bir Masal' etkinliği katılımcılara unutulmaz bir masal deneyimi yaşattı. Çocuklar, Yazar Handan Gökçek’in yönlendirdiği 'Çocuklar İçin Hayal Atölyesi'nde hayal güçlerini geliştirme fırsatı buldu. 

 

AYDINLIK BİR GELECEK İÇİN

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, "Kitapları paylaşmak, takas etmek ve yeni nesillerle buluşturmak bizim için önemli bir görev. Kitap sevgisini yaymak, okuma alışkanlığını teşvik etmek ve toplumsal dayanışma ruhunu pekiştirmek amacıyla bu etkinliği düzenledik. Kitaplar, tarihimizi, kültürümüzü ve değerlerimizi nesilden nesile aktarma araçlarıdır. Kitap takası yaparken bu değerleri de yaşatıyor ve geleceğe taşıyoruz. Kitaplar sadece bilgi kaynağı değil, aynı zamanda barışın, sevginin ve dostluğun sembolleridir. Hep birlikte daha aydınlık bir gelecek için daha çok okuyalım, daha çok paylaşalım” dedi.

 

 

2024812101436638.jpg
2024812101437128.jpg
2024812101437503.jpg
2024812101437870.jpg
2024812101438215.jpg
2024812101438575.jpg
2024812101438935.jpg