Gündem Maddelerinin Sevk, Kabul ve Reddine İlişkin İşlemler
Gündem Maddelerinin Sevk, Kabul ve Reddine İlişkin İşlemler
Gündem Maddelerinin Sevk, Kabul ve Reddine İlişkin İşlemler
06 Temmuz 2012 12:24
İZMİR BAYRAKLI BELEDİYE MECLİSİNİN 2012 DÖNEMİNİN TEMMUZ AYI TOPLANTISININ 06/07/2012 GÜNLÜ II. BİRLEŞİMİNE AİT KARAR ÖZETLERİDİR
I. BAŞKAN TARAFINDAN MECLİSİN AÇILMASI
II. GEÇMİŞ TOPLANTI TUTANAĞININ OYLANMASI
03/07/2012 tarihli Meclis Birleşimine ait tutanak oy birliği ile kabul edildi.
III. BİRİMLERDEN GELEN ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLMESİ
1- (İNS KYNK VE EĞT. MD.-71/2299) Sözleşmeli olarak görev yapacak olan 1 adet Sağlık Teknisyeni'ne ödenecek aylık ücretin belirlenmesi hk.
PLAN BÜTÇE KOMİSYONUNA HAVALE EDİLDİ. : XX
2- (İNS KYNK VE EĞT. MD.-71/2300) Dış İlişkiler Müdürlüğünün kurulması hk.
OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ :114
IV. KOMİSYONLARDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ
1- (İNS KYNK VE EĞT. MD.-71/2205) Sözleşmeli olarak Belediyemizde görev yapacak olan 07/05/2009 tarih 18/09 sayılı Meclis Kararları ile onaylı norm kadro cetvelimizde mevcut 1.dereceli Sosyolog Kadrosuna karşılık gösterilmek üzere sözleşmeli olarak görevlendirilecek 1 adet Sosyologa 2012 yılında, belirlenen taban ücretinin %15 fazlası olarak net aylık ödenmesine ilişkin Plan ve Bütçe komisyonu (oy birliği) raporu.
OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ :115
2- (İNS KYNK VE EĞT. MD.-71/2206) Belediyemizde 15/07/2012 - 31/12/2012 tarihleri arasında Tam Zamanlı sözleşmeli olarak görev yapacak olan 1 adet 1.dereceli Sosyologa Kanunda belirlenen oranda her ay ek ödeme yapılmasına ilişkin Plan ve Bütçe komisyonu (oy birliği) raporu.
OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ :116
V. TOPLANTIYA KATILAMAYAN MECLİS ÜYELERİNİN MAZERETLERİNİN GÖRÜŞÜLMESİ
Meclis Üyesi Sayın Gaffar AKKEL, Mehmet ARITMAN, Ali KÖKOĞUZ, Baki DURMUŞ, Ender DOĞAN, Hakan YILDIZ?ın mazeretleri oy birliği ile kabul edildi.
VI. TOPLANTI GÜN VE SAATİNİN TESPİTİ VE KAPANIŞ
01/08/2012
18:00
Osmangazi Belediye Hizmet binası toplantı salonu
Remzi PALABIYIK
Belediye Başkan V.